Data Recovery bij Hardware Experts

Was je aan het werk en zijn plotseling al je foto’s, video’s en/of e-mails kwijt? Het kan iedereen weleens overkomen met dataverlies te maken te hebben. Dagelijks ervaren bedrijven en overheidsinstellingen problemen met dataverlies. Gelukkig bestaan er genoeg manieren om jouw data te herstellen nadat je te maken hebt gehad met dataverlies. Een aantal zaken zijn belangrijk om direct te doen:

  • STOP wanneer er misschien sprake is van dataverlies en noteer waar je voor het laatst mee bezig bent geweest. Neem vervolgens direct contact op met ons, zodat we kunnen kijken hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.
  • Probeer NOOIT zelf handelingen uit te voeren bij dataverlies. Dit kan er voor zorgen dat je schijf nog meer beschadigd raakt en dat het niet meer mogelijk is data terug te krijgen. Laat dit altijd over aan een specialist.

Zo snel mogelijk data herstellen

Wanneer jouw harde schijf, SSD of USB kapot is, kun je te maken hebben met dataverlies. Hetzelfde geldt voor een NAS of RAID server die gecrasht is of een smartphone waarbij alle data plotseling weg is. Hardware Experts haalt jouw data terug. In 95% van de gevallen kun jij de data weer terughalen. Dit geldt voor zowel software- als hardwarematige schade.

Data recovery proces

Bij Hardware Experts kun je terecht voor een diagnose van jouw dataverlies. We nemen je datadrager aan en onderzoeken of je datadrager last heeft van software- of hardwarematige schade.

De kosten voor de diagnose zijn €49,95

Softwarematige schade

Bij softwarematige schade herstellen we via een geavanceerde datarecoverysoftware. De kosten voor de recovery bespreken we na het uitvoeren van de diagnose. We weten dan precies wat er aan de hand is en hoe dit opgelost kan worden.

Hardwarematige schade

Bij hardwarematige schade herstellen we data via onze recovery partner. De prijzen voor een hardware data recovery vind je hieronder:

Data Recovery Fysieke of complexe recovery Data Recovery van USB-Stick, SD-card, etc.
Harde Schijf, SSD,
Smartphone Prijs €999,- Prijs €549,-
Vaste prijs voor economy service Vaste prijs voor economy service
Zoals:
- leeskopschade - inclusief uw data op een nieuwe drager - inclusief onderdelen
- val- en stootschade   (bij de prijs inbegrepen) - inclusief uw data op door ons geleverde nieuwe
- motor- of lagerschade - inclusief donor-onderdelen   datadrager (bij de prijs inbegrepen)
- sectorschade - inclusief class 100 cleanroom behandeling - inclusief terugsturen door DHL
- beschadigde chips - inclusief terugsturen door DHL - op voorhand vaste prijs
- Complexe firmwareschade - inclusief datagarantie - no cure-no pay
- op voorhand vaste prijs
- no cure-no pay
                  Vraag ook naar de Bussiness en Emergency Service
Almere: 036-7112370 | Lelystad: 0320-269519 Wij helpen je graag verder.....

erkend Partner van Stellar Data Recovery!

Meld je probleem direct aan

Je kunt ook jou data drager direct aanmelden bij onze partner. Vul het onderstaande formulier in, en je kunt jou data drager laten ophalen, brengen of versturen naar onze partner.