Laptop reparatie Almere

Werkt je Laptop, Computer of MacBook niet meer naar behoren en wil je hem laten repareren in Almere? Dan staan de specialisten van Hardware-Experts voor je klaar. Er is namelijk niets vervelender dan een Computer die traag is of zelfs helemaal niet meer werkt, waardoor jij niet meer kunt werken, gamen of leren. Lever daarom zo snel mogelijk je PC bij ons in, zodat hij binnenkort weer als vanouds functioneert. Kom bij ons langs in Almere zonder afspraak, of meld je PC aan voor reparatie.

Meld je reparatie aan Bel: 036 711 2370

Je Computer snel gerepareerd in Almere

Als je Computer niet goed meer werkt, is een Computer reparatie noodzakelijk. Het probleem kan verschillende oorzaken hebben, zoals een virus, een hardware probleem of een beschadigd besturingssysteem. Gelukkig lossen onze experts het in een mum van tijd voor je op. Profiteer van al onze voordelen:

  • Je Computer doorgaans binnen 5 werkdagen gerepareerd
  • Ook hulp aan huis met onze buitendienst
  • Deskundig personeel
  • Fysieke winkel in Almere
  • Ook voor dataherstel & installaties

PC reparatie: hoe werkt het?

De technische dienst van Hardware-Experts staat met enthousiasme klaar in Almere om jouw Computer weer te laten werken. In slechts een paar stappen gebruik jij je Computer weer:

  1. Breng je Computer of Laptop naar onze winkel in Almere of vul het reparatie aanmeldformulier in. Bel of mail als je je Computer of Laptop thuis wilt laten ophalen.
  2. We streven ernaar om de reparaties binnen 5 werkdagen uit te voeren. Als we bepaalde reparaties niet kunnen of mogen uitvoeren, overleggen we met je of de reparatie extern mag worden uitgevoerd. We geven hierbij aan hoelang dit ongeveer duurt.
  3. We laten het weten zodra je Computer gerepareerd is, zodat je hem op kunt halen. Maak je gebruik van onze haal/brengservice? Dan bezorgen we je gerepareerde Computer weer thuis.

Computer reparatie kosten

De reparatiekosten van je Computer zijn van verschillende factoren afhankelijk. Zo spelen het merk, het probleem en eventuele vervangende onderdelen een grote rol in de kosten. We hanteren de volgende onderzoekskosten:

  • Onderzoekskosten PC’s en Notebooks: € 39,95-
  • Onderzoekskosten Apple producten: € 59,95

Haal- en brengservice

Heb je geen tijd om je PC bij ons langs te brengen, maar wil je hem wel weer snel gebruiken? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Al vanaf € 29,95 haalt Hardware-Experts je PC voor je op om te repareren en brengt hem naderhand ook weer bij je langs.

Computerservice aan huis in Almere

Hardware-Experts heeft ook een buitendienst met Computerspecialisten die graag bij je langskomen in Almere om je Computer of Laptop te repareren. Zo hoef je zelf de deur niet uit.

Hulp op afstand

Denk je dat contact met onze specialisten voldoende is om vervolgens zelf het probleem van je Computer of Notebook op te lossen? Dan bieden we ook hulp op afstand aan. Bel onze technische dienst op en leg je probleem aan ons uit. Op basis hiervan bepalen we of we je kunnen helpen en hoelang het ongeveer duurt. Voor hulp op afstand rekenen we € 19,95 per 15 minuten.

Ook voor dataherstel

Dankzij de jarenlange ervaring van onze technici, repareren we Laptops, Computers en MacBooks snel en efficiënt, maar herstellen we ook data. Dataherstel komt van pas als je plotseling al je bestanden verliest van bijvoorbeeld je harde schijf, USB-stick of smartphone. In 95% van alle gevallen weten we succesvol de verloren data terug te halen.

Computer reparatie in Almere voor ieder merk

Dankzij de brede expertise van de specialisten van Hardware-Experts repareren we Computers van een groot aantal bekende en minder bekende Computermerken. Bijvoorbeeld:

Laptop reparatie nodig? Kom langs in Almere!

Bij Hardware-Experts staan klanttevredenheid en uitstekende service voorop. Woon je in Almere en heb je problemen met je Computer? Kom dan zonder afspraak langs in onze winkel in Almere of laat je Computer door ons ophalen. We zullen je PC grondig onderzoeken en succesvol repareren.

Meld je reparatie aan Bel: 036 711 2370

Of kom langs zonder afspraak

Hardware-Experts Almere

Markerkant 10 30a

1316 AD Almere

almere@hardware-experts.nl

 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

 

 

 

 

09:30 – 18:00

09:30 – 18:00

09:30 – 18:00

09:30 – 18:00

09:30 – 18:00

09:30 – 17:00

Gesloten