Laptop reparatie Lelystad

Laptops zijn belangrijk voor je studie of werk. Een defecte laptop betekent niet altijd dat je een nieuwe laptop hoeft aan te schaffen. Bij Hardware Experts in Lelystad kun je je laptop reparatie uit laten voeren, tegen gunstige tarieven. De service staat hoog in het vaandel. Je krijgt je laptop vervolgens weer volledig werkend terug..

Laptop aanmelden

Je brengt je laptop naar de winkel of laat je laptop (tegen een vergoeding) thuis ophalen. Vul het reparatieformulier in om de laptop aan te melden. Je laptop wordt gerepareerd en vervolgens ontvang je de offerte ofwel het apparaat binnen vijf werkdagen weer terug.

Vakkundige kenners

Bij ons werken vakkundige experts. Deze vakmensen slagen er in de meeste gevallen in je laptop te repareren. Elk soort defect wordt nagekeken en opgespoord. Of het nu om een krakende luidspreker gaat, een kapotte harddrive, een gebarsten scherm of defect toetsenbord, alles is mogelijk.

Goede service

Service staat altijd bovenaan. Het is ons doel dat het probleem zo snel mogelijk wordt aangepakt, zodat je zelf geen nieuwe laptop hoeft aan te schaffen. Repareren is meestal voordeliger, mits de laptop nog te repareren valt. Zowel Windows-laptops als Apple-computers kunnen gerepareerd worden. Je wilt natuurlijk weer zo snel mogelijk met je laptop aan de slag.

Diensten bij laptop reparatie Lelystad

Ophalen en brengen

Hardware Experts biedt een volledige haal- en brengservice aan. Je kunt je laptop op laten halen en weer thuis laten sturen, nadat het apparaat gemaakt is. Je kunt de laptop ook zelf naar de winkel brengen en na reparatie weer ophalen. Deze mogelijkheden zijn te bespreken met een van onze collega’s.

Computerservice aan huis in Lelystad

Hardware-Experts heeft ook een buitendienst met Computerspecialisten die graag bij je langskomen in Lelystad om je Computer of Laptop te repareren. Zo hoef je zelf de deur niet uit.

Service op afstand

Bij ons kun je ook je ook problemen bespreken met een expert op afstand. Deze problemen kan de technische dienst dan voor je oplossen. De expert legt uit welke stappen je moet doorlopen. Deze hulp is voordeliger dan een reparatie in de winkel: je betaalt slechts € 29,95. Hiervoor krijg je maximaal een half uur technisch advies.

Service op locatie

Uiteraard kunnen we uw probleem ook bij u thuis of op kantoor komen oplossen. Een expert maakt hiervoor met u een afspraak. Dit is vooral handig bij internet en netwerkproblemen. Maar ook voor het installeren van uw nieuwe computer of notebook, data overzetten van uw oude laptop naar uw nieuwe.

Herstellen van data

Ben je ineens belangrijke bestanden op je laptop verloren, bijvoorbeeld per ongeluk of door een virus? Dan kan dataherstel in veel gevallen de bestanden weer herstellen. Denk aan bestanden op een USB-stick, harddrive of een telefoon. In 95 procent van de situaties zijn de bestanden weer terug te halen.

Soorten reparaties

Bij Hardware Experts kun je bijvoorbeeld het beeldscherm van je laptop laten herstellen zoals: deuken in de behuizing, kapotte toetsen, waterschade, schade aan de accu of softwareproblemen. Je kunt je laptop ook laten upgraden, waardoor het apparaat sneller wordt en aan de laatste technologische ontwikkelingen voldoet.

Diagnose

Kies je voor onze laptop reparatie, dan wordt er altijd eerst een diagnose van het probleem gesteld. Onze experts hebben ervaring met allerlei soorten defecten. Er worden onderzoekskosten in rekening gebracht om de diagnose te stellen. Vervolgens ontvang je een passende offerte. De prijs hangt af van de omvang van de schade, eventueel te vervangen onderdelen en de tijdsduur van de reparatie. Je ontvangt altijd vooraf een overzichtelijk kostenplaatje. De reparaties worden met kwalitatief hoogwaardige onderdelen uitgevoerd, zodat de laptop nadien weer werkt naar behoren.

Passend advies

Hardware Experts biedt advies op maat. Denk aan softwarematige oplossingen, het oplossen van computerproblemen in de toekomst en geschikte antivirussoftware. Het advies wordt afgestemd op je persoonlijke situatie en de werkzaamheden op de laptop. Denk aan het versnellen van de laptop, het toevoegen van extra geheugen, upgrades, nieuwe besturingssoftware of een betere grafische kaart. Bovendien kun je geschikte accessoires voor je laptop kopen. Vraag ons naar een passend advies.

Maak nu een afspraak met ons en breng je laptop langs. De laptop kan altijd snel even nagekeken worden. Gaat het om een hardnekkig probleem? Dan vindt onderzoek plaats en presenteren wij een passend reparatieplan. Je kunt altijd even langskomen, zodat wij jouw vragen kunnen beantwoorden. Is je laptop traag? Vraag ons gerust om passend advies. Online aanmelden doe je via het aanmeldformulier.