Retourneren Zakelijk

Je heb zakelijk iets besteld maar wenst iets te retourneren? Voor zakelijke bestellingen gelden andere regels en wetten dan voor consumenten. (Ook wanneer je iets zakelijk heeft besteld voor eigen gebruik). Zo heb je als bedrijf onderzoeksplicht en ben je uitgesloten van het retourrecht (de wet Kopen op Afstand).

Stap 1

Om als zakelijke klant een product voor service of garantie aan ons te retourneren heb je eerst een RMA-nummer nodig. Deze kunt u aanvragen door contact op te nemen met onze klantenservice. E-mail weborder@hardware-experts.nl.

Stap 2

Print het aan jou verzonden retourformulier.

Stap 3

Verpak de goederen met retourformulier, inclusief alle accessoires, in een stevige verzendverpakking.
Plak het retouretiket* en verstuur het.

Hou er rekening mee dat computer hardware bijzonder gevoelige apparatuur is. Een veilige en stootvaste verpakking kan schade en daarmee het vervallen van de garantie voorkomen.

Stap 4

Je kunt het pakket op de onderstaande manieren retourneren.

Een brievenbus. Als het pakket door een brievenbus past, dan kun je het verzenden via brievenbuspost. Je verzendt dan zonder Track & Trace code en kunt de bestelling niet volgen.

PostNL afgiftepunt. Je ontvangt daar een verzendbevestiging met Track & Trace code waarmee je de zending kunt volgen. Bewaar deze bevestiging.

Hou er wel rekening mee dat verzending op eigen risico is.

Heb je in de winkel besteld en wilt iets retourneren? Klik dan hier.

*Verzendlabel en/of retouretiket krijg je alleen in het geval dat wij een fout hebben gemaakt.